دفتر مرکزی برند جی استار از رم کولهاوس

 



دفتر مرکزی G-Star RAW در آمستردام به طور رسمی در 21 مارس 2014 افتتاح گشت. این ساختمان که توسط شرکت اُ ام ای، دفتر همکاران رم کولهاوس، در بازه ی زمانی کوتاه 18 ماه، از یک آشیانه هواپیما به ساختمانی سه طبقه جهت قرارگیری امکانات جداگانه ی سابق این سازمان چند منظوره در یک ساختمان انجام گرفته است که نمایی ساخته شده از شیشه و درهای استیل دارد.
این عناصر دیوار مانند متحرک، " فضای RAW " را تشکیل می دهند؛ یک بخش انعطاف پذیر که توانایی اختصاص به هر رویداد و جشنی را از نمایش ها مد تا میهمانی های شرکت و کارگاه های مختلف را خواهد داشت و می تواند به فضاهای خارجی و بر روی اسکله اطراف نیز کشیده شده و امتداد یابد. شرکت معماری اُ ام ای، اعلام نموده است که در این پروژه شباهت های بسیاری میان مد و معماری پیدا نموده است؛ همانطور که آرشیو و تولید، اجزای کلیدی این دو رشته می باشند و با توجه به این موضوع که شرکت های معماری و کارگاه های مد بسیار به هم شبیه می باشند، به عنوان نکات اصلی کانسپت کلی کار در نظر گرفته شده اند.

در طراحی حجمی با فرم های مکعبی، اُ ام ای به تفسیری از برنامه های متنوع شیوه ی زندگی هلندی پرداخته است که در میان این ساختار، احساس می گردند و در عین حال موفق به حفظ بخش هایی خاص در میان مناطق اداری، تولید، آرشیو، خلاقیت و عکاسی و تعریفی تازه به واسطه ی عقب نشینی ها و ارتفاع بندی ها در میان این حجم های جعبه مانند گشته است. دفتر مرکزی G-Star RAW را می توان به عنوان یک قطعه ی معماری بدون زمان نگریست، همانگونه که این برند تجاری، پوشاک خود را به همین عنوان به بازار معرفی نموده است.

اُ ام ای این آناتومی هندسی را با توجه به عدم اطمینان از اینکه جی استار در ده سال آینده چگونه خواهد بود، انتخاب نموده و ساخته است. متریال های پیش ساخته ی صنعتی استفاده شده در این پروژه همچون بتن سیاه، آلومینیوم های بازیافت شده و پنل های کف سیمانی پیش ساخته، فضایی را می سازند که آخرین کیفیت پایدار و عملی پوشاک تولید شده را به نمایش می گذارد؛ در حالی که همچنان به زمان در حال تغییر مرتبط می باشد.

نمای خارجی

نمای خارجی

نمای خارجی

نمای خارجی

نمای خارجی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

فضاهای داخلی

/ 0 نظر / 34 بازدید